Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота 23. Технологічний процес приготування страв та кулінарних виробів з борошна

Дізнаємось

норми закладки сировини, її раціональне використання, організацію робочого місця, дотримання правил санітарії, гігієни, техніки безпеки, правил експлуатації обладнання, проведення бракеражу готових виробів, оформлення та подачу згідно сучасних вимог.

Навчимось

Вести технологічний процес приготування страв та кулінарних виробів з борошна

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2