Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лобораторан робота 22. Технологічний процес приготування кулінарних та борошняних кондитерських виробів.

Дізнаємось

Технологію приготування страв та кулінарних виробівз борошна

Навчимось

розраховувати норми закладки сировини, її раціональне використання, організацію робочого місця, дотримання правил санітарії, гігієни, техніки безпеки, правил експлуатації обладнання, проведення бракеражу готових страв, оформлення та подачу згідно сучасних вимог.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2