Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

ТЛабораторна робота 20 Технологічний процес приготування гарячих та холодних солодких страв. Желе багатошарове №960-962 Мус із яблук №967 Самбук №969 Крем ванільний на сметані №973

Дізнаємось

норми закладки сировини, її раціональне використання, організацію робочого місця, дотримання правил санітарії, гігієни, техніки безпеки, правил експлуатації обладнання, проведення бракеражу готових страв, оформлення та подачу згідно сучасних вимог.

Навчимось

Вести технологічний процес приготування гарячих та холодних солодких страв.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2