Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лаборторна робота 19. Технологічний процес приготування холодних страв та закусок.

Дізнаємось

Технологію пририготуваня, оформлення та подату:

Курка фарширована “Галантин” № 163
Паштет з печінки №165
Яйця під майонезом з гарніром № 111
Помідори фаршировані грибами № 120
https://www.youtube.com/watch?v=24QRKasQOkc

Навчимось

Розраховувати норми закладки сировини, її раціональне використання, організацію робочого місця, дотримання правил санітарії, гігієни, техніки безпеки, правил експлуатації обладнання, проведення бракеражу готових страв, оформлення та подачу згідно сучасних вимог.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2