Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота 17 Технологічний процес приготування холодних страв та закусок.

Дізнаємось

норми закладки сировини, її раціональне використання, організацію робочого місця, дотримання правил санітарії, гігієни, техніки безпеки, правил експлуатації обладнання, проведення бракеражу готових страв, оформлення та подачу згідно сучасних вимог.

Навчимось

організовувати робоче місце, підготовлювати сировину до використання, підбирати посуд, інвентар до використання, вести технологічний процес приготування страв, економно використовувати сировину, доводити кулінорну продукцію до смаку і готовності, порціонувать страви та естетично їх оздоблювати.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2