Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес гарячих та холодних солодких страв

Дізнаємось

про зміни харчових речовин при механічній та тепловій обробці сировини, асортимент холодних та гарячих солодких страв та десертіа, правила подаи.

Навчимось

Користуватися опорними конспектами лекцій, складання технологічних карт, заповнювати таблиці розрахунку сировини,

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2