Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес приготування холодних страв та закусок.

Дізнаємось

Ведення технологічного процесу приготування холодних страв та закусок.

Навчимось

правильно організовувати робоче місце, підбирати необхідний посуд, інструмент, інвентар. Вміло вести технологічний процес приготування, економно використовувати сировину, доводити до смаку страви, підбирати посуд для подачі, порціонувати страви, орігінально та естетично подавати та проводити дегустацію

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2