Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес приготування страв з яєць та сиру.

Дізнаємось

Організацію робочого місця, послідовний процес приготування страв, зміни харчових речовин при механічній та тепловій обробці.

Навчимось

засвоїти знання з теми
поглибити і систематизувати асортимент напоїв
прищепити навички аналізу, уміння узагальнювати отриману інформацію.
Виховна:
виховувати у студентів високу культуру праці, естетичні творчі навики в роботі, художній смак, любов до обраної професії;
формувати почуття відповідальності за доручену справу, прийняті рішення;
сприяти самостійності у вирішенні завдань, вміння аналізувати;
Розвиваюча:
сприяти розвитку організаторських здібностей у студентів на основі придбаних теоретичних знань, практичних навиків

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2