Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Класифікація процесів харчових виробництв, фізичні властивості тіл.Вимоги до апаратів, що використовуються у ЗРГ.

Дізнаємось

про закономірності протікання технологічних процесів, їх класифікація.Вимоги до технологічних апаратів.

Навчимось

використовувати знання про закономірності протікання технологічних процесів у практичній діяльності.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
6 практичні заняття
1
2