Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Складання меню добового раціону та визначення хімічного складу, калорійності окремих прийомів їжі для людей похилого віку.

Дізнаємось

про енергетичні витрати людей похилого віку та добовий харчовий раціон відповідно до енергетичних витрат.

Навчимось

складати добовий раціон; розраховувати калорійність окремих прийомів їжі для людей похилого віку.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10