Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Санітарно-мікробіологічний контроль харчових підприємств.

Дізнаємось

про основні методи санітарно-біологічного контролю харчових підприємств.

Навчимось

проводити змиви з певної площі будь-якого предмету для дослідження мікробної забрудненості; визначати мікробне число у змивах методом Коха.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10