Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 20 Тема Організація роботи доготовочних цехів. Розрахувати і підібрати харчові казани для приготування: - бульйонів;

Дізнаємось

Організацію роботи доготовочних цехів.

Навчимось

Розраховувати і підібрати харчові казани

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13