Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 19 Тема Організація роботи цехів по виготовленню напівфабрикатів та кулінарної продукції в заготівельних підприємствах.

Дізнаємось

За нормами оснащення ЗРГ підбирати обладнання для овочевого і м'ясо-рибного цехів ресторану на 100 місць.

Навчимось

Розраховувати доцільність встановлення механічного обладнання в овочевому і м'ясо-рибному цехах.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13