Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 18 Тема Організація роботи цехів по виготовленню напівфабрикатів та кулінарної продукції в заготівельних підприємствах.

Дізнаємось

Організацію роботи цехів по виготовленню напівфабрикатів та кулінарної продукції в заготівельних підприємствах

Навчимось

Організовувати роботу цехів в заготівельних підприємствах

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13