Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 14 Тема Оперативне планування роботи виробництва. Розрахунок виходу м’ясних н/ф.

Дізнаємось

розглянути асортимент натуральних виробів з великої рогатої худоби

Навчимось

описати технологічну схему виробництва напівфабрикатів певного асортименту (запропонованого викладачем) та проведення розрахунків за індивідуальним завданням виробництво крупно шматкових, порційних, дрібно шматкових та січених напівфабрикатів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13