Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 13 Тема Оперативне планування роботи виробництва. 1. Розрахунок виходу овочевих н/ф. 2. Скласти виробничу програму овочевого цеху.

Дізнаємось

Розрахунок виходу овочевих н/ф.

Навчимось

Складати технологічні схеми виробничих процесів з механічного кулінарного обробляння картоплі і овочів, виготовлення напівфабрикатів з них.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13