Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 22 Тема Організація роботи доготовочних цехів. Підібрати інструмент, інвентар, кухонний посуд для гарячого цеху.

Дізнаємось

організацію роботи гарячого цеху

Навчимось

Студент повинен вміти:
- підбирати інструмент, інвентар, кухонний посуд для гарячого цеху.
- розрахувати площу цеху.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13