Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація постачання продовольчими товарами ЗРГ.

Дізнаємось

Сучасні вимоги до організації продовольчого постачання: забезпечення широкого асортименту продуктів, комплектність, своєчасність, ритмічність, економічність

Навчимось

Організація матеріально-технічного постачання підприємств ресторанного господарства та порядок визначення необхідної кількості обладнання, інвентарю, посуду, спецодягу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13