Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема. Класифікація ЗРГ.

Дізнаємось

1. Класифікація закладів ресторанного господарства.
2. Особливості створення ресторанних ланцюгів.
3. Характеристика заготівельних підприємств
4. Характеристика їдалень, як типу ЗРГ.
5. Характеристика ресторанів, види, особливості організації.

Навчимось

Навчимось робити аналіз пройденого матеріалу,класифікацію підприємств ресторанного господарства, характеристику основних типів підприємств харчування, принципи розташування мережі у містах, нормативи розвитку підприємств ресторанного господарства.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13