Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція № 24 "Хімія процесів консервування харчових продуктів. Основні поняття та способи. Консерванти"

Дізнаємось

Основні поняття про процеси консервування, їх значення, використання, хімічні та фізичні зміни властивостей білків та їх розчинів в різних технологічних процесах приготування їжі

Навчимось

Аналізувати та визначати хімічний склад харчових продуктів, складати схеми аналізу, визначати калорійність, харчову цінність, здійснювати прогнозування властивостей харчових продуктів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10