Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція № 16. "Дисперсні системи: характеристика, класифікація, властивості. Значення дисперсних систем в харчовому виробництві"

Дізнаємось

характеристику дисперсних систем, основну класифікацію, властивості. Значення ДС в харчовому виробництві

Навчимось

Розрізняти ДС за властивостями, за складом. Прогнозувати властивості ДС.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10