Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота Тема. Характеристика і різновиди змішаних безалкогольних коктейлів. (приготування пуншів, крюшонів, молочних напоїв, айс-крімів, фраппе)

Дізнаємось

склад та технологію приготування безалкогольних змішаних напоїв, правила подачі, вимоги до якості

Навчимось

готувати і подавати безалкогольні змішані напої

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 семінарські заняття
1
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12