Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Принципи складання рецептур на продукцію ресторанного господарства

Дізнаємось

Технічні умови та інструкції на продукцію ресторанного господарства, стандарти підприємства, техніко – технологічні карти, фірмові страви, правила їх розробки.

Навчимось

Користуватись
нормативно – технологічною документацією.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12