Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розвиток ресторанного господарства в умовах ринкової економіки. Характеристика технологічних процесів виробництва продукції. Основні стадії технологічного процесу виробництва продукції в ресторанах

Дізнаємось

Шляхи розвитку ресторанного господарства в умовах ринкової економіки, характеристику основних стадій технологічного процесу та класифікацію продукції ресторанів. Загальну характеристику прийомів кулінарної обробки продуктів, нові способи теплової обробки.

Навчимось

користуватись нормативно-технологічною документацією. Використати раціональні прийоми гідромеханічної і теплової кулінарної обробки в приготуванні страв та виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12