Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Санітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів: вимоги до м’ясопродуктів та рибопродуктів.

Дізнаємось

про санітарно-гігієнічні вимоги до якості харчових продуктів: вимоги до м’ясопродуктів та рибопродуктів.

Навчимось

дотримуватись санітарно-гігієнічних вимог до якості харчових продуктів: вимоги до м’ясопродуктів та рибопродуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6