Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Санітарно-гігієнічна оцінка харчових продуктів. Санітарні вимоги до механічної кулінарної обробки овочів та санітарно-гігієнічні вимоги до способів теплової кулінарної обробки харчових продуктів.

Дізнаємось

про санітарно-гігієнічну оцінку харчових продуктів та санітарні вимоги до механічної кулінарної обробки овочів та санітарно-гігієнічні вимоги до способів теплової кулінарної обробки харчових продуктів.

Навчимось

дотримуватись санітарно-гігієнічної оцінки харчових продуктів та санітарних вимоги до механічної кулінарної обробки овочів та санітарно-гігієнічні вимоги до способів теплової кулінарної обробки харчових продуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60