Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Санітарно-гігієнічні вимоги до устрою підприємств харчування. Санітарно-гігієнічні вимоги до проектування , території генплану та до складських приміщень і взаємозв’язку між ними у ЗРГ.

Дізнаємось

про санітарно-гігієнічні вимоги до устрою підприємств харчування та про вимоги до проектування , території генплану та до складських приміщень і взаємозв’язку між ними у ЗРГ.

Навчимось

дотримуватись санітарно-гігієнічних вимог до устрою підприємств харчування та вимог до проектування , території генплану та до складських приміщень і взаємозв’язку між ними у ЗРГ.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6