Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

ПРАКТИЧНА РОБОТА № 1. СУТНІСТЬ МАРКЕТИНГУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.

Дізнаємось

- визначення основних принципів (концепцій), на базі яких комерційні організації ведуть свою маркетингову діяльність;
- суть збутового і маркетингового підходів до управління фірмою.

Навчимось

- пояснити сутність маркетингу як філософії бізнесу;
- відрізнити "виробниче" мислення від "ринкового", виділити характерні риси збутової та маркетингової орієнтації підприємства;
- вирішувати ситуації по визначенню маркетингових концепцій та робити висновки.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6