Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Устаткування для нарізання хліба та гастрономічних продуктів.Мийне устаткування.

Дізнаємось

Про принципи будови настільних, пересувних, стаціонарних, електронних ваг, вимоги до них та алгоритм перевірки.

Навчимось

здійснювати перевірку та порядок підготовки до роботи різних типів ваговимірювального устаткування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11