Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту маргарину . Визначення розміру середнього зразку. Органолептична оцінка якості. Дефекти.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент маргарину. Вимоги до якості маргарину. Строки та умови зберігання маргарину.

Навчимось

розпізнавати класифікацію та асортимент маргарину. Визначати якість маргарину по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9