Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 10.1. Товарознавча характеристика харчових концентратів.

Дізнаємось

• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості харчових концентратів;
• класифікацію харчових концентратів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання харчових концентратів;
• дефекти харчових концентратів.

Навчимось

• розпізнавати асортимент харчових концентратів;
• визначити якість по органолептичним показникам відповідно вимог стандартів;
• визначати дефекти харчових концентратів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9