Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 9.3. Жири для кулінарії, кондитерської і хлібопекарної промисловості. Майонези і продукти типу майонезу.

Дізнаємось

• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості харчових жирів;
• класифікацію харчових жирів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання харчових жирів;
• дефекти харчових жирів.

Навчимось

• розпізнавати асортимент харчових жирів;
• визначити якість по органолептичним показникам відповідно вимог стандартів;
• визначати дефекти харчових жирів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9