Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 7.4. Стан ринку сирів в Україні. Тверді сичугові сири. Товарознавча характеристика м’яких сичужних сирів, розсільних та плавлених сирів. Мікрофлора сирів.

Дізнаємось

• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості молока і молочних продуктів;
• класифікацію та асортимент молока і молочних продуктів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання молока і молочних продуктів;
• дефекти молока і молочних продуктів.

Навчимось

• розпізнавати асортимент питного молока та кисломолочних продуктів;
• визначити якість по органолептичним показникам відповідно вимог стандартів;
• визначати дефекти молока і молочних продуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9