Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту рибних консервів, пресервів, рибної ікри. Визначення якості по органолептичним показникам. Розшифрування маркування.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент рибних консервів, пресервів та ікри. Вимоги до якості рибних консервів, пресервів та ікри. Строки та умови зберігання рибних консервів, пресервів та ікри.

Навчимось

розпізнавати класифікацію та асортимент рибних консервів, пресервів та ікри. Визначати якість рибних консервів, пресервів та ікри по органолептичним показникам. Визначати види дефектів. Розшифровувати маркування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9