Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 3 Тема: Організація обслуговування гостей з Італії, Франції, Німеччини.

Дізнаємось

особливості харчування іноземних туристів і складати меню.
особливості традиції та культури харчування народів світу;
сучасні форми, схеми та методи обслуговування іноземних туристів у готельно-ресторанних комплексах.

Навчимось

скласти меню європейських сніданків для харчування іноземних туристів з урахуванням особливостей харчування.
вільно володіти термінами та визначеннями щодо культури та традицій харчування народів світу;
вільно визначати склад меню для туристів з різних країн світу;
вільно визначати сировину та страви, не рекомендовані для туристів з тієї чи іншої країни світу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9