Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація та обслуговування банкетів з частковою формою обслуговування.

Дізнаємось

характеристику банкету з частковим обслуговуванням офіціантами, етапи підготовки та обслуговування.

Навчимось

скласти меню до банкету з частковою формою обслуговування, розрахувати кількість офіціантів, загальну довжину столів, кількість посуду, наборів, столової білизни

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12