Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Меню і карти, характеристика, види, призначення

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: меню, калькулятор, меню з вільним вибором страв, вихід страви, меню денного раціону харчування, фірмова страва, електронне меню, карта вин, карта пива, карта бару, карти чаю, карта кави.

Навчимось

визначати залежність організації роботи закладів ресторанного господарства від правильності оформлення нормативно-технологічної документації

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12