Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Підготовка торговельних залів до обслуговування: варіанти розташування меблів, отримання та підготовки посуду, наборів і столової білизни, правила сервіровки, її види

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: торгові приміщення, вестибюльна група приміщень, меблі, столовий посуд і набори, столова білизна, сервірування столу, фітодизайн, композиції з квітів.

Навчимось

визначати залежність організації роботи підприємств харчування від обслуговуючого контингенту, характеру та асортименту торгових груп приміщень, від змін попиту споживачів на протязі дня, тижня, місяця, року, наявність матеріально-технічного забезпечення ЗРГ

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12