Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Торговельні приміщення закладів ресторанного господарства, їх характеристика

Дізнаємось

• види торгівельних та допоміжних приміщень, їх розташування, обладнання. санітарні вимоги до мікроклімату торгівельних приміщень.
• основні принципи в побудові інтер’єра сучасного ресторану.
• склад торгових приміщень та їх взаємозв'язок, додержуватись санітарних вимог, підбирати обладнання, посуд для ресторанів, кафе, барів.
• види інтер'єрів закладів ресторанного господарства згідно тематичного спрямування та площі залів.

Навчимось

Визначати організаційно-економічні особливості: залежність організації роботи підприємств харчування від інтер’єрів ЗРГ, характеру та асортименту меблів для ЗРГ

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12