Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Основні елементи обслуговування. Порядок прийому заказів. Способи подавання страв. Виконання розрахунку з гостем

Дізнаємось

 Основні елементи обслуговування споживачів
 Послідовність прийому заказів.
 Черговість та способи подавання страв та напоїв.
 Рекомендації напоїв до закусок і страв.
 Послідовність подачі буфетної продукції.

Навчимось

визначати залежність організації роботи закладів ресторанного господарства від правильної організації основних елементів обслуговування споживачів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12