Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Контроль якості продукції закладів ресторанного господарства. Правила проведення бракеражу.

Дізнаємось

- фактори впливу на якість продукції;
- правила проведення органолептичного контролю якості продукції.
- види бракеражу та порядок його проведення;

Навчимось

- як оформити результати бракеражу,
- ведення бракеражного журналу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13