Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Організація роботи борошняного цеху.

Дізнаємось

- призначення, асортимент та об'єм продукції кондитерського, борошняного цехів
- характеристику технологічного процесу, організацію робочих місць та умов праці цеху.
- обов’язки начальника цеху, бригадира.

Навчимось

організації технологічного процесув спеціалізованих цехах

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13