Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація роботи доготовочних цехів

Дізнаємось

про організацію роботи доготовочних цехів

Навчимось

розраховувати і підбирати теплове обладнання цеху для приготування бульйонів, перших страв, гарнірів згідно плану-меню підприємства, відпрацювати навики підбору обладнання, кухонного посуду, інвентарю для виконання виробничої програми гарячого цеху.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13