Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Мережа закладів ресторанного господарства та її раціональна організація

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: підприємства при об’єктах соціальної інфраструктури, підприємства при об’єктах виробничої інфраструктури, загальнодоступні підприємства, галузеві особливості підприємств ресторанного господарства, раціональне розміщення мережі підприємств

Навчимось

визначати залежність організації роботи підприємств харчування від обслуговуючого контингенту, характеру та асортименту виготовленої продукції, від змін попиту споживачів на протязі дня, тижня, місяця, року, наявність кількості дрібних та середніх підприємств, наближених до місць споживання

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13