Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Оперативне планування роботи виробництва

Дізнаємось

про оперативне планування роботи виробництва, складання виробничої програми м’ясного цеху

Навчимось

розраховувати вихід напівфабрикатів і відходів при розробці м’яса, складати виробничу програму м’ясного цеху заготівельного підприємства

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13