Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Наукова організація праці (НОП) в ЗРГ

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: раціональна організація праці, технологічний розподіл праці, кваліфікаційний розподіл, спеціалізовані бригади, комплексна бригада потокових технологічних ліній, комбіновані робочі місця, раціоналізація режимів праці і відпочинку, лінійний графік, стрічковий (ступінчастий) графік, двобригадний графік, нормування праці, робочий час.

Навчимось

визначати організаційно-економічні особливості закладів ресторанного господарства

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13