Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація тарного господарства в ЗРГ

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: тара, тарооборот, приймання тари, заходи по збереженню

Навчимось

визначати залежність організації роботи підприємств харчування від тарообороту, характеру та асортименту виготовляючої продукції, від змін попиту споживачів на протязі дня, тижня, місяця, року, наявність складських приміщень на підприємстві

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13