Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація складського господарства в ЗРГ

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: складські приміщення, оснащення, інструменти та інвентар, холодильні агрегати, санітарно-гігієнічні вимоги, зберігання сировини, стелажний, штабельний, ящиковий, насипний, підвісний, нормовані втрати

Навчимось

визначати інноваційні види і характеристики складських приміщень різних підприємств ресторанного господарства, їх оснащення, сучасні вимоги до складських приміщень, режими і способи складування

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13