Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація роботи холодного цеху

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: доготовочні цехи, маркування столів, холодний цех, холодильні шафи, організація робочого місця, обладнання

Навчимось

визначати етапи виробничого процесу в холодному цеху закладу ресторанного господарства

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13