Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація роботи цехів по виготовленню напівфабрикатів та кулінарної продукції в заготівельних підприємствах

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: овочеві напівфабрикати, механізація, сортування, термічне очищення, доочистка овочів, обладнання, стелажі, підтоварник, картоплеочищувальна машина, овочемийна машина з центрифугою, стіл для відходів.

Навчимось

визначати залежність організації роботи підприємств харчування від обслуговуючого контингенту, характеру та асортименту виготовленої продукції, від змін попиту споживачів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13